Ezért van szüksége minden pedikűrösnek továbbképzésre!

A pedikűrös, mint szakma, egészen szerteágazó. Nem csupán a jól ismert kéz- és lábápolást rejti, hanem még számtalan olyan továbbképzés, kiegészítő képzés kapcsolódik hozzá, amelyet igenis megéri elvégezni, és nem csupán az anyagi vonzata miatt. Az alábbiakban bemutatjuk, miért is éri meg igazán továbbképezni magunkat a pedikűrös szakmában.
Ezért van szüksége minden pedikűrösnek továbbképzésre!

A professzionális pedikűrösöket imádják a vendégek

Ha többféle kezelést és technikát megtanultunk a továbbképzések által, az bizony a vendégek számát is növeli. Sőt! Nem csak hogy növeli, hanem tartósan visszatérnek majd hozzánk. Egy eddig csak esztétikai lápápolást kérő vendégből ugyanis könnyen lehet páciens. Gondoljunk csak bele, elég, ha kialakul nála egy tyúkszem vagy sarokrepedés, és nem kell másik pedikűröst keresnie hozzá. Ezen kívül nagyon sokan inkább ma már a problémás lábaik miatt keresnek fel pedikűröst. Valószínű sok szakmabéli járt már úgy, hogy el kellett utasítania a különféle problémákkal megjelenő vendégeket, hiszen nem volt meg rá a megfelelő képesítésük. Na meg az eszközeik sem. A speciális pedikűrös továbbképzés általi szakképesítések ugyanis speciális termékeket kívánnak.

Valóban megoldást fogunk tudni nyújtani minden problémára

A továbbképzéseken olyan technikákat és kezeléseket tanulunk, amelyekkel szó szerint megmenthetjük vendégeink lábát a fájdalmas sebészeti beavatkozásoktól. Például az Arkada módszer és a márka termékei teljesen fájdalommenetes kezelést nyújtanak. Az eljárás képes a benőtt és deformált lábkörmöket a helyes irányba terelni, és a kezelés által a köröm tartósan a megfelelő irányba fog nőni. Ilyen technikákat csak a megfelelő továbbképzéseken sajátíthatunk el, és valóban olyan tudás birtokába jutunk, amit a vendégeink nagyon fognak értékelni. Ezt pedig nem csak azzal hálálják majd meg, hogy rendszeresen eljárnak hozzánk, hanem ajánlani fognak minket másoknak. Az elsajátított továbbképzésekkel komplex és tartós megoldásokat leszünk képesek kínálni. Olyanokat, amelyekről a vendégeink még csak álmodni sem mertek. A módszerrel leszünk végleg megoldást nyújtani az évek óta fennálló kellemetlen problémáikra.

Kapcsolódó cikkek

Ezeket a képzéseket végezd el, ha nem tudod, hogy mivel foglalkozz!

Ezeket a képzéseket végezd el, ha nem tudod, hogy mivel foglalkozz!

Érdemes belevágni egy képzésbe, ha nem tudod, mivel foglalkozz. Akár szegedi mixer tanfolyam, vagy a pénzügy érdekel, itt hasznos információt találsz.

Online tanfolyamok – mutatjuk a lehetőségeket

Online tanfolyamok – mutatjuk a lehetőségeket

A Minerva 90 Felsőoktatási és Tanfolyamszervező Kft. online tanfolyamokat indít.

Ezért van szüksége minden pedikűrösnek továbbképzésre!

Ezért van szüksége minden pedikűrösnek továbbképzésre!

A pedikűrös, mint szakma, egészen szerteágazó. Nem csupán a jól ismert kéz- és lábápolást rejti, hanem még számtalan olyan továbbképzés, kiegészítő képzés kapcsolódik hozzá, amelyet igenis megéri elvégezni, és nem csupán az anyagi vonzata miatt.