Csónakmotorral felszerelt felfújható csónak - váltsa végre valóra álmát!

Valahányszor elsétál egy sportbolt mellett, tekintete megpihen egy gyönyörű felfújható csónakon, amivel nyáron a családdal vagy a barátokkal felfedezné a tavak öbleit? Itt az ideje, hogy valóra váltsa álmát, és megszerezze a felfújható csónakot. Aktív nyaralással és sok új élménnyel lesz ezáltal gazdagabb.
Csónakmotorral felszerelt felfújható csónak - váltsa végre valóra álmát!

Nemcsak a gyerekek álmodnak egy saját hajóról, hanem a nagyok is

Tavaly sokan először maradtunk idehaza a nyári szünetben, a kempingek zsúfolásig megteltek. Azok, akik azért jöttek, hogy élvezzék a nyugodt pihenést, idén mindenképpen érdekesebbé szeretnék azt tenni. A felfújható csónak erre a célra éppen megfelelő, amennyiben víz közelében nyaralunk.

Míg a gyerekeknek elég lesz egy kis csónak, amelyben anélkül utazhatnak, hogy vizes lenne a lábuk, önnek valami sokkal jobbra és nagyobbra van szüksége. Hogyan válasszuk ki a tökéletes felfújható csónakot?

Az első kritérium a csónak mérete

Valószínűleg ez az első kérdés, amit feltesz magának, amikor csónakot választ. Hányan fognak rendszeresen csónakázni benne? „legfőbb szempont a teherbíró képesség, amelyet semmiképpen sem szabad túllépni.

Tippünk: Ha már adott a személyek száma, válasszon háttámlás felfújható ülésekkel ellátott csónakok közül a végső kényelem érdekében. Az ülések kellemes anyagból készülnek, összecsukhatók és a csónak bármelyik pontján elhelyezhetők.

Az anyagi kérdés sem elhanyagolható

Ahogy az sokszor előfordul, a választás során fontos, hogy ne becsüljük alá az anyag minőségét, amelyből a termék készül. Természetesen minőségi anyagból kell készülnie a csónaknak. Hogy a lehető legbiztonságosabb legyen. Ki akar szomorkodni egy tönkrement csónak miatt rögtön az első út után?

Hol szeretnénk használni a csónakot?

Csak néha-néha viszi ki a csónakot a helyi tavak egyikére, vagy rendszeresen használja majd? Alkalmi kirándulásokhoz egy felfújható gumicsónak is megteszi, azok számára pedig, akik rendszeresen szeretnék használni, egy motorcsónak megfelelőbb.

Evezővel vagy anélkül?

Ez is egy fontos kérdés. Ha még nem ült csónakban, akkor első lépésként meg kell tanulnia evezni, megtudnia, hogy mennyire vonzza a vizi élet. Ha megismerte a csónakázás csínját-bínját, jöhet a motoros csónak!

Bárki, aki valaha is csónakázott már egy nagyobb tavon, tudja, hogy az evezés megerőltető is lehet, főleg erősebb szél esetén. Ekkor jön jól egy ügyes kis csónakmotor, amit egyszerűen felszerelhetünk csónakunkra.

Tudja, hogy milyennek kell lennie egy ilyen motornak? Fontos a könnyű kezelhetőség, a nagy teljesítmény, az alacsony fogyasztás és az előre- és hátrameneti sebességfokozat. Az akkumulátor kijelzője szintén fontos kiegészítője a motornak. Bárhogy is döntünk, a vízi túrák egy teljesen más világot nyitnak meg előttünk.

Kapcsolódó cikkek

Klubhű játékosok Magyarországon

Legrégebben a csapatuknál lévő játékosok az NB 1-ben

Van olyan játékos, aki már több mint 10 éve erősíti ugyanazt a csapatot a magyar élvonalban, de légiósok is akadnak, akik elég előkelő helyezést foglalnak el ezen a listán.

Csónakmotorral felszerelt felfújható csónak - váltsa végre valóra álmát!

Csónakmotorral felszerelt felfújható csónak - váltsa végre valóra álmát!

Nemcsak a gyerekek álmodnak egy saját hajóról, hanem a felnőttek is.

Legtöbb Bajnokok Ligája gól

Legtöbb gól egy Bajnokok Ligája idényben

Megnéztük minden idők legtöbb gólt szerző BL csapatait.