Húsvét wellness szállodában – irány Hévíz!

Sokan döntenek amellett, hogy a húsvétot nem otthon ünneplik, hanem valamelyik hazai szállodában, ahol nem kell egész nap készülődni és a vendégeket várni, kiszolgálni. A tavasz egy remek évszak arra, hogy kicsit megújuljunk, feltöltődjünk és erre remek lehetőséget biztosít a Hotel Palace****, amely szálloda Hévízen található, és ahová magas színvonalú szolgáltatásokkal és kényelmes szállodai szobákkal várják a pihenni vágyó vendégeket.
Húsvét wellness szállodában – irány Hévíz! - húsvét 2023 - húsvét hotelben

Hotel Palace****

A Hotel Palace**** nagyszerű választás, amennyiben valaki Hévízre látogat, hiszen a szálloda nem csupán családbarát, hanem remek szolgáltatásokat is nyújt a vendégei számára. A hotelben wifi és minibár gondoskodik a vendégek szórakozásáról, illetve a hotel megannyi szolgáltatást biztosít, amelyek mind-mind lehetővé teszik, hogy kipihenten és feltöltődve érkezzünk ismét az otthonunkba. A hotel kényelme is biztosítja a teljes lelki és testi feltöltődést, de Hévíz nevezetességeinek felkutatása is lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra és a szórakozásra. Hévíz nem csak a látványosságaival nyűgözi le az ide látogatókat, hanem a mediterrán éttermekkel is, amelyek finomabbnál finomabb ételkülönlegességekkel csábítják az ide látogatókat.

A szálloda szolgáltatásai a kényelmet és a regenerálódást biztosítják

A Hotel Palace**** egyik legfontosabb hitvallása az, hogy az itt megszálló vendégek elégedettek legyenek és az a néhány nap, amelyet a szállodában töltenek, az kényelemben teljen. Ennek érdekében nagyon sokféle szolgáltatást biztosítanak a vendégek számára.

Gyógyászat és terápia

Húsvétra már mindenki elfárad és kimerül, így jól tud esni, ha testileg és lelkileg is kicsit megújulhatunk. A Hotel Palace**** komplex kezelési programokat is biztosít a vendégek számára. Legyen szó mozgásszervi, vagy egyéb megbetegedésekről, a hotelből egy sokkal fittebb és kipihentebb ember térhet haza. A tradicionális hévízi kezelések ugyanis lehetőséget biztosítanak arra, hogy a testi tünetek enyhüljenek, de ezek a kezelések a stresszoldást is biztosítani tudják. Milyen kezelések közül válogathatunk? A hotelben alkalmaznak gyógymasszázst, elektroterápiát, iszappakolást, hidroterápiát és a különféle masszázs szolgáltatások is lehetőséget adnak a feszültség levezetésére, amely sok esetben okoz testi panaszokat.

A masszázs = izomlazítás és stresszoldás

A Hotel Palace**** mindent megtesz annak érdekében, hogy a vendégek elégedetten távozzanak a szállodából. A masszázs szolgáltatásokat különösen kedvelik a vendégek, hiszen az izmok ellazítása nem csak a testi tüneteket enyhítik és szüntetik meg, de a stressz negatív hatásaitól is megszabadulhatunk. Milyen masszázsra van lehetőség a hotelben? Lehet kérni klasszikus masszázst, amely magába foglalja az illóolajos aromamasszázst, a szőlőmag olajos hátmasszázst, a szőlőmag olajos egész test masszázst és a relaxáló egész test masszázst.

Az alternatív masszázsok listájában megtalálható a Yumeiho, a Thai, a Shiatsu, a talpreflexzóna és a nyirokmasszázs is.

A wellness kezelések, mint szállodai szolgáltatások

A Hotel Palace**** nem csak a testi megújulást segíti elő, de a wellness kezelésekre is nagy hangsúlyt fektet. A wellness kezelésekbe többek között beletartozik az arc – és a dekoltázs masszázs, de a szenzoros masszázsfotel is elősegíti a stressz oldását, mégpedig az izmok ellazításával sikerül ezt elérnie. Ezek a szolgáltatások bárkiben felkelthetik a vágyat, hogy a húsvét és a tavaszi szünet ezúttal kicsit másabb legyen, mint a korábbi években megszokottak.

Kapcsolódó cikkek

A leghíresebb francia borok

A leghíresebb francia borok

Ha szereti a bort, akkor tudja hogy a francia borok a világ legjobbjai közé tartoznak.

Táborozás lelkesen, elégedetten

Táborozás lelkesen, elégedetten

A PEOPLE TEAM-táborok egyik alapítója még nem volt húszéves, amikor elkezdett németet tanítani egy apró balatoni táborban.

Húsvét wellness szállodában – irány Hévíz! - húsvét 2023 - húsvét hotelben

Húsvét wellness szállodában – irány Hévíz!

Sokan döntenek amellett, hogy a húsvétot nem otthon ünneplik, hanem valamelyik hazai szállodában, ahol nem kell egész nap készülődni és a vendégeket várni, kiszolgálni.